Appartement Casa Lavanda

Beschrijving

Op het landgoed staat dit gezellige, vrijstaand appartement. Casa Lavanda is een voormalige stal en volledig gerestaureerd tot een vakantieverblijf, waarbij de oude materialen van de stal gecombineerd zijn met nieuwe materialen.

Het huisje heeft een eigen oprit, voor- en achterterras met een tuintje. De bovenste verdieping heeft 2 slaapkamers, één slaapkamer met een 2-persoonsbed en een kleine slaapkamer met een stapelbed. De woonkamer, de keuken, de badkamer en apart toilet bevinden zich op de begane grond. Vanuit de woonkamer stapt u op het zonnige achterterras met overkapping, voorzien van een grote tafel met stoelen en kunt u genieten van een prachtig uitzicht.
Op het landgoed is een speelplaats voor de kinderen met onder andere een trampoline en tafeltennis-tafel. Ons zwembad biedt verkoeling voor de warme zomerdagen, maar ook is het leuk om een avontuurlijke wandeling te maken naar de Fiume, een riviertje dat onderaan onze berg loopt.
Op het terras met overkapping en in de gezamenlijke ruimte kun je boeken lenen uit de boekenkast en kunnen de kinderen spelen in de kinderhoek. In het hoogseizoen ligt hier ’s ochtends uw broodbestelling klaar!

v/a €595Per week

Informatie

Prijzen 2019 per week:

Hoog* Midden* Laag*
Appartement Casa Lavanda € 940,- € 690,- € 595,-

Inclusief linnengoed, handdoeken en eindschoonmaak. Exclusief eventuele verwarmingskosten.

*= Hoogseizoen: juli en aug. / Middenseizoen: mei, juni, sept., okt. + kerstvakantie / Laagseizoen: nov. t/m april.

  • Hoogseizoen minimum 7 dagen, aankomst zaterdag
  • Aankomst na 16:00 uur
  • Vertrek voor 10:00 uur
  • Wi-Fi
  • Broodservice op bestelling
  • Mogelijkheid ontbijt met producten van eigen land