4

Zoover Gold Award Agriturismo Villa Valente 3

Tijdens de Zoover Award verkiezingen van 2016 heeft Agriturismo Villa Valente, minicamping Le Marche, de Zoover Award Gold (most popular) gewonnen. De trotse Ianthe en Ron Favrin ontvingen onlangs, het voor hen zo belangrijke, Award.

 

“In de categorie ‘Charme camping’ zijn we uitgeroepen tot de populairste accomodatie van Italië. We zijn enorm blij en vooral trots dat we deze Award mogen ontvangen. Bij Villa Valente werken we iedere dag hard om het onze gasten naar hun zin te maken, daar is dit de beste bevestiging van. Onze gasten hebben het naar hun zin gehad tijdens hun vakantie en dat vinden we belangrijk! Vorig jaar wonnen we de Silver Award 2015 en nu dan de Gold Award 2016, voor ons een groot compliment.” – Ron Favrin, eigenaar Villa Valente

 

De Zoover Awards 2016

De Zoover Awards zijn in het leven geroepen om erkenning te geven aan zeer goed presterende vakantie-accommodaties in Nederland en daarbuiten. Naast de Zoover Award Gold onderscheiding worden er ook Oranje awards vergeven voor zeer goed presterende accommodaties. In 60 landen werden Zoover Awards uitgereikt dit jaar. De best gewaardeerde en populairste accommodatie zijn beloond met een Gold Award. Alle accommodaties die een 9 of hoger scoren, krijgen een Oranje Zoover Award.

4 reacties

Plaats een reactie