Over ons

Wij zijn Ron & Ianthe Favrin en samen met onze zoon wonen wij in het mooie Le Marche. Op onze “podere” willen we u laten genieten van het heerlijke Italiaanse “dolce vita”. Ontspannen, genieten van de natuur en van de heerlijke italiaanse streekproducten die we voor een deel zelf verbouwen is waar wij voor staan.

Ron Favrin studeerde Logistiek Management aan de Vervoersacademie en specialiseerde zich in Supply Chain Management aan de TU Eindhoven. Sinds 1993 was hij actief op het snijvlak van logistiek en IT, waarbij hij concepten bedacht om processen te verbeteren door inzet van IT.

Deze creativiteit ligt hem goed, maar toch bleef op de achtergrond de behoefte bestaan om zijn leven, samen met zijn gezin, voort te zetten in Italië. Mede door de italiaanse achtergrond van zijn ouders, waar gezelligheid, respect en samen zijn hoog in het vaandel stond, vindt hij het heerlijk anderen kennis te laten maken met het italiaanse leven.

Ianthe deelt deze passie volledig en voelt zich als een vis in het water op het “platteland” van Le Marche, waar ze van haar hobby’s haar werk heeft gemaakt. Het maken van verschillende soorten jam, eigen groente en kruiden verbouwen, het produceren van olijfolie van eigen olijfboomgaard. Maar ook de gastvrijheid bieden aan de gasten van Agriturismo Villa Valente, is voor haar genieten.

Samen vinden wij het belangrijk u een heerlijke vakantie te bieden in deze prachtige omgeving. Kom naar Villa Valente en ervaar de schoonheid van Le Marche.